Рівне:

Створення та просування сайтів

Майже 4 млн. грн. надійшло до бюджету Рівного від власників нерухомого майна

Рівненська область 23-жов, 2015, 10:319 prov 1 140
З початку цього року рівненські платники податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, перерахували до місцевого бюджету 3,8 млн. грн. Найбільше цього податку сплатили юридичні особи. Вони перерахували до бюджету 3,6 млн. грн., фізичні особи сплатили 0,2 млн. грн.
Порядок адміністрування податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, регламентовано ст. 266 Податкового кодексу України.
Платники податку – юридичні особи самостійно обчислюють суму податку станом на 1 січня звітного року і до 20 лютого цього ж року подають контролюючому органу за місцезнаходженням об’єкта/об’єктів оподаткування декларацію за формою, встановленою у порядку, передбаченому статтею 46 цього Кодексу, з розбивкою річної суми рівними частками поквартально.
Фізичним особам про розмір податку на нерухомість, який слід сплатити до бюджету, повідомляють фіскальні органи. Податкові повідомлення – рішення про сплату податку надсилають (або вручають) власникам нерухомості за місцем податкової адреси або місцем реєстрації. У свою чергу, громадяни повинні внести на відповідні рахунки суми податку на нерухомість протягом 60 днів із дня вручення податкового повідомлення-рішення.

ДПІ у м. Рівному.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору