Рівне:

Створення та просування сайтів

Для чого використовувати Лістерин

Здоровя 03-лис, 2015, 14:489 prov 1 530
Для чого використовувати Лістерин

Через свою унікальну формулу
Рідина для полоскання рота Listerine ® 4 ефірних масла: тимол, ментол, евкаліптол і метилсаліцилат. Ці ефірні олії є антисептичними засобами, які атакують мікроорганізми, що викликають основні проблеми порожнини рота (неприємний запах з рота, карієс, запалення ясен ...) від зміни їх клітинних стінок і мембран і перешкоджає його діяльності.
Крім того, ефірні масла здатні проникати в біоплівку зубного нальоту, досягнення оптимальної ефективності, і не змінюють мікрофлори порожнини рота. Завдяки антисептичній ефективності, Лістерин запобігає нальоту і гінгівіту, будучи ідеальним доповненням до щоденної гігієни порожнини рота. Рідина для полоскання рота доступна для різних смаків та різних ефектів.

Оскільки це простота у використанні
Використовуйте вранці і ввечері після чищення. Налийте 20 мл (приблизно один повний ковпачок пляшки 500 мл) в склянці без розведення водою, і виконувати полоскання протягом 30 секунд, дозволяючи рідині протікати навколо і між зубами, перш ніж виплюнути в раковину. Для максимальної ефективності, бажано, не змити водою або не їсти їжу чи не питии упродовж 15 хвилин після прийняття рідини для полоскання рота.

Тому, що з алкоголем і без
Алкоголь допомагає розчинити 4 поєднання ефірних олій (тимол, ментол, евкаліптол і метилсаліцилат), щоб швидко і глибоко проникати в біоплівки і усунути проблеми в роті (карієс, гінгівіт ...) бактерії.
У випадку, якщо Вам потрібна безалкогольна рідина для полоскання рота, щоб зберегти вибухову дію очищення, ми рекомендуємо рідину без алкоголю і з м'яким смаком.

Тому, що ви можете використовувати під час вагітності та годування груддю
Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, використання протипоказане (насправді рекомендується підтримувати належну гігієну, особливо під час вагітності). Там немає причин вважати, що це небезпечно полоскати нею рот під час вагітності. У кожному разі, для вашого душевного спокою, ми рекомендуємо вам проконсультуватися з лікарем або фармацевтом перед використанням продукту.
Всі наші продукти піддаються до рівня, порівнянного з фармацевтичними та медичними товарами контролю.

Тому, що LISTERINE ® діти
Діапазон використання цієї рідини - великий. Також є рідина для полоскання рота для дітей: ListerKid. Це підходить для дітей від 6 років.
Ви можете почати впровадження використання рідини для полоскання рота у віці від 6 і навіть молодшого віку.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору