Рівне:

Створення та просування сайтів

Відбулось чергове засідання Форуму сприяння митній справі та інвестиціям Рівненщини

Рівненська область 09-гру, 2015, 12:509 prov 1 978
Участь у заході також взяв і в.о. начальника Рівненської митниці ДФС Андрій Чаборай.
Після вручення грамот активним учасникам, відбулося обрання заступників голови Форуму. За підсумком голосування ними стали Дмитро Соломчук, бізнесмен, представник ГО «Час дій» та Людмила Мірко, митний брокер.
Надалі відбулося спілкування у форматі "запитання-відповіді". Зокрема учасників цікавили поліпшення організації митних процесів, надання консультацій щодо митної вартості та класифікації товарів, напрямки подальшої роботи Рівненської митниці тощо. Окрім цього Форум надав рекомендації щодо кадрових ротацій та призначень на митниці.
- Уже від мене є доручення організувати консультування щодо тарифів у двох місцях - на вул. Соборній і на вул. Млинівській. Окрім того ця робота буде організована у дві зміни, - зауважив Андрій Чаборай.
В.о. начальника зі свого боку звернувся до учасників Форуму з пропозицією включитися у процес лобіювання інтересів області й посприяти тому, щоб Рівненщина була включена до переліку регіонів, де половина коштів від перевиконання збору митних платежів спрямовується на будівництво доріг.
- У нас ця сума складає 194 млн. грн. Це дуже хороша інвестиція в нашу область, тому прошу з вашого боку донести цю ідею до наших рівненських народних депутатів, - зауважив Чаборай.
Перевиконання митних платежів на Рівненщині, за 11 місяців цього року, склало 406 млн. 952 тис. грн.
За матеріалами Рівненської митниці.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору