Рівне:

Створення та просування сайтів

Спроба митника уникнути відповідальності зазнала краху

Рівненська область 10-гру, 2015, 11:479 prov 947
Співробітниками відділу власної безпеки ДФС Рівненщини спільно із слідчим слідчого відділу прокуратури, в рамках відкритого раніше кримінального провадження за фактом використання начальником Рівненської митниці ДФС Вавровським О.А. службового автотранспорту у власних цілях, не пов’язаних із виконанням службових обов’язків, 09.12.2015р. в приміщенні митниці проведено обшук.
За результатом обшуку вилучено речі та предмети, які мають значення доказів у кримінальному провадженні.
Варто зазначити, що для правоохоронців було несподіванкою зустріти самого Вавровського О.А. на робочому місці, оскільки за попередніми даними, вказана особа постійно «переховується» на лікарняних.
Надійні джерела повідомляють, що лікарняні для Вавровського О.А. є приводом відтягнути термін розслідування кримінального провадження та в подальшому вплинути на його закриття.
Слід зазначити, що після проведення обшуку, на слідчого під стінами митниці підстерігав агресивно налаштований натовп прихильників начальника Вавровського О.А., який намагався відібрати у слідчого речові докази.
Завдяки злагодженим діям, співробітники власної безпеки та Рівненського міського відділу поліції попередили втрату важливих доказів, отримавши при цьому тілесні ушкодження.
За фактом втручання в діяльність працівників правоохоронного органу та нанесення їм тілесних ушкоджень розпочато кримінальне провадження.
Досудове розслідування триває.
Т. Цибулін,
начальник відділу власної безпеки при
ГУ ДФС у Рівненській області
ГУ власної безпеки ДФС України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору