Рівне:

Створення та просування сайтів

Конструктори Lego

Комерційна 16-гру, 2015, 14:379 prov 1 374
LEGO є одним з найвідоміших брендів у світі іграшок. Чимало інформаці про це знайдете на http://constructors.com.ua/City . Він навіть більш знаменитий, ніж Hasbro і лялька Барі. Але мало хто знає, що данська компанія почала свою історію в якості генерального продюсера виробів з деревини. І перші іграшки LEGO були повністю зроблені з дерева. Згодом, компанія придбала найбільшу литтєву машину в Данії, що дозволило їм почати масове виробництво цих іграшок. Було запатентовано сучасний дизайн цегли,що став абсолютно новою системою, яка дозволила з'єднувати цегли набагато сильніше. Потім LEGO відкриває власну авіакомпанію Bellund, LEGO конструктори почали імпортувати в США.
Конструктори Lego

Компанія почала більш тісно співпрацювати з клієнтами і, як наслідок, допомогла їм поліпшити якість наборів. LEGO була однією з компаній, яка шукала підхід до людей способом опитування,тому добре орієнтувалась в потребах клієнтів. Тільки після глибокого аналізу починали розроблятись нові ідеї. Така співпраця призвело до появи успішної в попиті іграшки - набори LEGO поїздів. Говорячи про LEGO, здавалося б, що компанія зосереджена виключно на чоловічих наборах будівництва.Але це не зовсім вірно, так як іграшки, призначені для дівчаток також доступні в асортименті LEGO.
До цього часу компанія LEGO виробляє багато різних наборів на будь-який смак. І першим по-справжньому тематичний набір LEGO з'явилися ще в 1979 році, вона називалася LEGOLAND Space. Це надихнуло дизайнерів LEGO, щоб створити тисячі наборів з різними іншими темами. Космічна тема була тільки початком для LEGO.
Види продукції Лего ростуть не по днях, а по годинах. Більш детальна інформація за посиланням http://constructors.com.ua/MINDSTORMS/Mindstorms-EV3-31313. Але найголовніше те, що споживачі, справді, люблять і захоплюються продукцєію цієї компанії. Вона дійсно оригінальна, приваблива цікава для дітей всього світу. Розвиваючі іграшки,призначені,щоб надихнути.Новітніми технологіями створенні навчальні та будівельні моделі конструкторів Лего,за допомогою яких, дітлахи зможуть насолоджуватись нескінченними годинами творчої гри. Наприкінці 90-х років прихильниками була побудована вежа з конструкторів Лего в Москві, а її висота досягла 24,88 метрів. Вона занесена до Книги рекордів Гіннесса. А в 2008 році була ще й вежа у Великобританії з 500 000 цеглин LEGO 30,48 м заввишки. У 1986 році компанія LEGO Group стала постачальником іграшок королівського дому Данії. І, як ви вже здогадалися, почесний титул - це найкраща реклама для компанії.

Катерина ЖОЛОБЧУК.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору