Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненська митниця готова до дії угоди, якої боїться країна-агресор

Рівненська область 18-гру, 2015, 17:089 prov 1 844
Рівненські митники готові до запровадження із 1 січня заходів, пов’язаних із Угодою про зону вільної торгівлі з країнами ЄС. Про це повідомив виконуючий обов’язки начальника Рівненської митниці ДФС України Андрій Чаборай.
-16 працівників навчені видавати та оформляти сертифікати переміщення (походження) товарів "ЕUR.1". Також ми забезпечені бланками цих сертифікатів. З ними у експортерів Рівненщини прибереться дуже багато зайвих клопотів, тому раджу звертатися до моїх колег, вони розкажуть докладніше про переваги. До всього, на останній селекторній нараді керівник ДФС України Роман Насіров наголошував на важливості цих речей, адже країна прямує в ЄС, - зазначив Андрій Чаборай.
Сертифікат "EUR.1" дає можливість здійснювати постійні відправлення товарів на умовах вільної торгівлі, відповідно до угод та самостійно оформлювати декларацію - інвойс, незалежно від вартості товару. (Докладна інформація за тел. 0362-25-30-30 Оксана Сірук).
Нагадаємо, що положення Угоди про зону вільної торгівлі вміщені в окремий розділ Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Асоціація була підписана 27 червня 2014 року, проте через заперечення РФ початок її дії у якості компромісу відтермінували до 1 січня 2016 року.
Рівненська митниця ДФС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору