Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівненській митниці ДФС відбулися зустрічі з експортерами

Рівненська область 22-гру, 2015, 13:229 prov 1 408
Суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності Рівненщини - експортери продукції власного виробництва та митні брокери зібралися вчора на митних постах «Рівне-центральний» та «Костопіль».
Результатом проведення робочих зустрічей стало отримання статусу схваленого експортера кількома потужними підприємствами краю: ПАТ «Консюмерс Скло Зоря», ТзОВ «Ріттер Біо Агро», ТОВ «Костопільський фанерний завод», ТОВ «Свіспан Лімітед», ПАТ «Костопільский завод скловиробів».
Нагадаємо, що вже з 1 січня 2016 року митниці розпочнуть видавати Сертифікати з перевезення товарів з України за формою EUR.1, що експортуються до держав, в рамках торгівлі з Європейським Союзом (ЄС) і Європейським співтовариством з атомної енергії (ЄBPATOM).
Зустрічі з суб’єктами ЗЕД, що здійснюють експортні операції у зоні діяльності Рівненської митниці та декларантами були присвячені саме цій темі. Основні питання, що розглядалися: які переваги має уповноважений експортер, хто має видавати сертифікати EUR.1 і чому це дуже важливо для України? Їх проводили начальник митного поста «Рівне-центральний» О.В. Глівчук, заступник начальника митного поста І.П. Козлинець, в.о. начальника митного поста «Костопіль» С.М. Шарапа та уповноважені на видачу (засвідчення) та перевірку сертифікатів.
Експортерів та декларантів повідомлено, що на Рівненській митниці ДФС передбачено 5 місць видачі сертифікатів з перевезення товарів з України за формою EUR.1 на товари українського походження, що експортуються. Суб’єкти ЗЕД ознайомилися з переліком нормативних документів, якими передбачено правила оформлення та заповнення вказаних сертифікатів.
Рівненська митниця ДФС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору