Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 14-травня, 2008, 16:369 prov 1 208
Гоща
Аспекти легалізації робочих місць обговорювались на зустрічі підприємців Гощанського району з представниками районного центру зайнятості, податкової інспекції, управління праці та соціального захисту населення. Заступник начальника районного управління праці та соціального захисту населення Григорій Гапич повідомив, що з метою аналізу та порівняння загальної кількості працюючих з фактичним числом зареєстрованих трудових договорів проведені перевірки в селах району. У результаті виявлено майже 50 фактів прихованого безробіття. Важливим також є питання про заробітну плату, яка в більшості випадків встановлюється на рівні мінімальної.

Дубровиця
З 12 травня закритий рух транспорту по мосту через Горинь між селами Ремчиці Сарненського та Бережниця Дубровицького районів. Об’їзд здійснюватиметься за маршрутом Сарни-Любиковичі-Дубровиця.
Причиною закриття руху транспорту є капітальний ремонт мосту. Нагадаємо, торік його вже частково відремонтували, проте капремонт мосту, що сполучає два райони рівненського Полісся, був запланований саме на нинішній рік.

Демидiвка
Днями заступник голови обласної адміністрації Степан Павлюк провів особистий прийом громадян, на якому побували 9 жителів Демидівського району. Громадяни звертались переважно з питань виплати матеріальної допомоги на лікування, у зв’язку з важким матеріальним становищем, ремонту доріг та з питання завершення будівництва 24-квартирного житлового будинку.
Також пан Павлюк побував у районному будинку творчості школяра, який на сьогодні відвідують 148 дітей, та подарував комп’ютер.

Дубно
На базі фермерського господарства „Серпанок” провели Всеукраїнський семінар працівників агропромислового комплексу. Гості з багатьох регіонів держави вивчали у селі Грядки досвід племзаводу з розведення абердино-ангуської породи ВРХ. Керівник господарства Богдан Музика поділився досвідом, як тут досягли рентабельності галузі, налагодили в складних умовах сьогодення чітку роботу доглядачів худоби.

Зарiчне
Роботи з відновлення приміщення дитсадка розпочались із настанням травня в селі Кухотська Воля. Для цього будуть задіяні безробітні громадяни, які перебувають на обліку в районному центрі зайнятості. Після того до роботи приступить одна з будівельних організацій. До кінця року Кухотськовольська сільрада планує ввести приміщення дитсадка в дію.

Корець
Супермаркет, кондитерський цех, кулінарія та ресторан розпочали свою роботу у великому торговельному комплексі, що відкрився в центрі Корця. Величезний комплекс у центрі міста стояв пусткою кілька років, а нині, завдяки зусиллям місцевих кооператорів, ожив, набув сучасних обрисів і став окрасою Корця.

Острог
Свято класичної музики для спудеїв Острозької академії та мешканців Острога влаштували гості з Рівного – камерний оркестр Рівненської обласної філармонії. Приводом для святкування стало 400-річчя унікальної музики: у 2008 році виповнилося 330 років з дня народження Антоніо Вівальді та 70 років з дня народження Мирослава Скорика. Гості концерту мали змогу почути спів вокалістки Анастасії Перетягіної. Концерт «Пори року» Вівальді виконували солісти Лідія Футорська, Ольга Бойчук та Юрій Трофимчук. Віртуозній грі скрипки Лідії, віолончелі Ольги та клавесина Юрія аудиторія аплодувала стоячи. Стихії усіх пір року вирували у музиці камерного оркестру під керівництвом диригента Ольги Трофимчук.

Рiвне
Центр репродуктивних технологій, де стане можливим проведення жінкам екстракорпорального (штучного) запліднення, невдовзі з’явиться і в Рівному. Зараз для цього рівняни їдуть до столиці чи інших областей. На Західній Україні таких центрів лише три: в Івано-Франківську, Львові та Чернівцях.
— Нині ми опрацьовуємо проект створення подібного центру. Завдяки сприянню обласної держадміністрації, обласної ради та управління охорони здоров’я ми вже маємо весь пакет необхідних документів. Наразі вирішується питання про виділення коштів з державного бюджету та пошук необхідного приміщення, — повідомив головний спеціаліст управління охорони здоров’я з питань репродуктивного здоров’я Роман Шустик.

Рокитне
Партизанське містечко з’явилось на Рокитнівщині. Там реконструювали два десятки землянок часів Великої Вітчизняної війни. Тепер про побут партизанів можна не лише прочитати у книжках чи побачити у фільмах, але спробувати його на собі.

Сарни
Диплом І ступеня в номінації «Народний танець» (вікова категорія до 14 років) ІІ Міжнародного дитячо-юнацького хореографічного фестивалю-конкурсу, що відбувся днями у Києві, отримав зразковий аматорський хореографічний гурт «Журавка» Сарненського міського будинку культури «Залізничник» (керівник Сергій Галушко).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору