Рівне:

Створення та просування сайтів

Підроблений номер кузова приховати не вдалося

Рівненська область 20-січ, 2016, 14:179 prov 1 284
Працівниками Рівненської митниці ДФС за інформацією, отриманою з Республіки Білорусь, проведено перевірку законності вивезення громадянином «П» з митної території України до Республіки Білорусь транспортного засобу марки «LAND ROVER RANGE ROVER SPORT» 2011 року випуску з реєстраційними знаками України.
В результаті спільної перевірки рівненських митників та їх білоруських колег встановлено, що громадянин мав бажання здійснити переміщення належного йому автомобіля з підробленим номером кузова.
Після отримання відповіді від митних органів іноземних держав, які мають кордони з Україною, з’ясувалося, що цей транспортний засіб розшукується в Республіці Польща, як викрадений.
Громадянин порушив закон, подавши до митного оформлення свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, що містило неправдиві відомості, тобто вчинив дії щодо зберігання та перевезення транспортного засобу ввезеного на митну територію України поза митним контролем.
Закон передбачає в такому випадку накладення штрафу у розмірі 100 відс. від вартості товару та конфіскацію предметів правопорушення ( згідно ст. 483 та ст. 484 Митного кодексу України).
Орієнтовна вартість цього автомобіля складає 656 тисяч гривень.
За даним фактом до ЕРАР внесено повідомлення про вчинення кримінального правопорушення.
Рівненська митниця ДФС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору