Рівне:

Створення та просування сайтів

Правила перетину кордону і далі порушують…

Рівненська область 20-січ, 2016, 17:249 prov 1 470
У грудні 2015 року Рівненською митницею ДФС заведено 24 справи про порушення митних правил на суму 280,9 тис. грн. У 9 справах вилучено предметів правопорушень на суму 11,3 тис. грн.
Посадовими особами митниці розглянуто 18 справ, за результатами розгляду яких накладено штрафів на 439, 3 тис. грн.
На розгляд до Рівненського міського суду направлено 14 справ про порушення митних правил на суму 275 тис. грн. Судом винесено 16 постанов, якими конфісковано товарів на суму 87,9 тис. грн. та накладено штрафів на 8,4 тис. грн.
Зокрема, рівненськими митниками встановлено, що у червні 2015 року директором українського підприємства, на підставі договору про надання митно - брокерських послуг, укладеного з ТОВ м. Київ, на митний пост «Сарни» Рівненської митниці ДФС подано митні декларації для проведення оформлення та випуску за межі митної території України (експорту) товару «кріп, петрушка, щавель свіжі» вагою 20480 кг. Митна вартість товару становить 269,6 тис. грн. Митне оформлення товару проведено на підставі поданих документів.
В липні, до Рівненської митниці ДФС надійшов лист від ГУ ДФС у м. Києві з інформацією про те, що таке підприємство не зареєстроване, отже, вчинено дії, спрямовані на переміщення товару через митний кордон України з поданням документів, одержаних незаконним шляхом та таких, що містять неправдиві відомості щодо відправника товарів.
Суддею Рівненського міського суду прийнято рішення про застосування стягнення у вигляді штрафу в розмірі 100 відс. вартості товарів, безпосередніх предметів порушення митних правил, з конфіскацією товарів.
Рівненська митниця ДФС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору