Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині військові ремонтники продовжують відновлювати озброєння для Збройних Сил України

Рівненська область 16-лют, 2016, 20:589 prov 1 361
Сьогодні 16 лютого, з Рівненщини до військових частин, які відновлюють свою боєздатність на полігонах України після участі в АТО, військові ремонтники відправили 15 відновлених 152-х міліметрових гармат «Гіацинт».
Роботи з відновлення базових шасі та спецчастин гармат великого калібру на виробничих потужностях військової частини Озброєння Збройних Сил України тривали близько двох тижнів.

На Рівненщині військові ремонтники продовжують відновлювати озброєння для Збройних Сил України


У наслідок продовження збройної агресії на території Донецької та Луганської областей потреби у відновленні бойової техніки та озброєння Збройних Сил України залишаються актуальними і зростають. Окрім «Гіацинтів» зброярі планово проводять заходи з відновлення реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град», самохідних артилерійських установок «Акація» та мінометів «Васильок».
Як зазначив командир військової частини полковник Вадим Рудніцький, ремонтники готові до труднощів. Військовослужбовці та працівники Збройних Сил України працюють сумлінно не шкодуючи зусиль, адже від ефективності їхньої роботи залежить життя бійців на передовій.
— З метою нарощування своїх потужностей військова частина база Озброєння Збройних Сил України створює нові приміщення для ремонту військової техніки та озброєння. Для цього в короткі строки частину колишніх сховищ було переобладнано в цехи, — наголосив полковник Вадим Рудніцький.
Він розповів, що сьогодні роботи у приміщенні цеху капітального ремонту агрегатів та двигунів пподовжуються. Сюди вже підвели опалення, електроенергію, встановили підйомні механізми, обладнали виробничі та підсобні приміщення. На черзі цех наземного обладнання.

Майор Віктор ШУБЕЦ,
Регіональний медіа-центр МО України (м.Львів).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору