Рівне:

Створення та просування сайтів

Чергова ротація співробітників податкової міліції Рівненщини у складі спецпідрозділу «Фантом»

Рівненська область 22-лют, 2016, 20:279 prov 1 140
У ході чергової - уже 5-ої ротації складу добровольців спецпідрозділу податкової міліції ДФС „Фантом”, троє наших колег у складі зведених оперативних мобільних груп спільно з співробітниками інших правоохоронних органів, здійснюють контроль за переміщенням осіб, протидіють незаконному перевезенню товарів через лінію розмежування між Україною та тимчасово окупованими територіями у Донецькій та Луганській областях, а також протидіють тероризму, захищають незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.
Троє співробітників податкової міліції Рівненщини повернулися після служби у складі спецпідрозділу «Фантом». Протягом майже п’яти місяців пліч-о-пліч із військовими ЗСУ, прикордонниками, працівниками СБУ вони гідно та сумлінно забезпечували виконання поставлених завдань у зоні проведення антитерористичної операції.
Після теплої зустрічі кожен із правоохоронців вирушив до найближчих і найрідніших людей: батьків, дружин та дітей. Згодом, після кількаденного відпочинку, усі вони приступлять до виконання своїх безпосередніх обов’язків.
ГУ ДФС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору