Рівне:

Створення та просування сайтів

Реєстрація ФОП: які особливості процедури варто знати?

Тематична 25-лют, 2016, 15:179 prov 948
Ви нарешті зрозуміли, що бажаєте працювати тільки на самого себе, тому вирішили приєднатися до величезної кількості українських бізнесменів, які вже зареєструвалися як фізична особа-підприємець? Але тут на вас навалилася величезна кількість питань, на які досить складно знайти відповіді. І ви зрозуміли, що нічого не знаєте, про те, як усе відбувається http://regserv.biz/registracziya-fop. У цій статті ви знайдете відповіді на більшість серйозних і важливих питань, що виникають у новачків у підприємницькій діяльності.

Особливості реєстрації
Якщо говорити правду, то подібна процедура в Україні є досить складною, і займає дуже багато часу і сил. Але при цьому варто пам'ятати, що вона відрізняється і своїми перевагами. Так як ця процедура в Києві і в Україні за останні роки стала досить популярною, то варто розуміти, чому так відбувається:

Для того щоб зареєструвати ФОП вам необхідно зібрати зовсім невеликий пакет документації.
У процесі відкриття фізичної особи-підприємця немає необхідності створювати статутний капітал.
ФОП відрізняється нескладним веденням бухгалтерії та звітності.
Ви можете без проблем зареєструвати ФОП за своїм домашньою адресою.
Ви можете не відкривати свій банківський рахунок.
Ви зможете чудово і законно працювати без наявності печатки.
Грошові кошти можна використовуватися досить вільно.
ФОП може працювати як з найманою працею, так і без неї.

Документи для реєстрації ФОП
Як вже говорилося вище, щоб зареєструвати фізичну особу-підприємця немає необхідності збирати величезний пакет документації. Все, що вам потрібно для цього: ваш паспорт (ксерокопія) та ідентифікаційний код (ксерокопія). Процес реєстрації проходить за місцем вашого проживання, тому, якщо ви бажаєте пройти її в Києві, то потрібно буде надати також київську прописку. Після того, як ви пройшли процедуру, ви отримуєте виписку з Єдиного державного реєстру. У ній є відомості про взяття вас на облік у податковій інспекції, пенсійному фонді та органах статистики.


Часто новачки у підприємницькій діяльності бояться зробити яку-небудь помилку в процесі реєстрації ФОП. Щоб такого не трапилося, рекомендуємо вам звернутися до справжніх професіоналів. Юридична компанія «РегСервіс» є саме такою. Її співробітники з радістю допоможуть вам у цьому нелегкому процесі. Заходьте, вони завжди раді і готові проконсультувати Вас з будь-яких юридичних питань.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору