Рівне:

Створення та просування сайтів

У січні - лютому 2016 року до місцевих бюджетів Рівненської області платники перерахували майже 359 млн. грн. податків і зборів

Рівненська область 09-бер, 2016, 13:239 prov 1 400
При цьому суб’єкти господарювання та громадяни регіону сплатили 201,8 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб, що на 66,1 млн.грн. більше ніж за аналогічний період минулого року. У загальній сумі надходжень цей податок складає майже 57 відсотків.
Ріст надходжень податку на доходи фізичних осіб напряму залежить від збільшення розміру заробітної плати. Фахівці фіскальних органів області систематично проводять роз’яснювальну роботу з роботодавцями щодо підвищення рівня заробітної плати найманим працівникам, ліквідації схем виплат доходів у «конвертах».
Наступними за рівнем надходжень стали: єдиний податок 55,1 млн.грн., акцизний податок з роздрібного продажу суб’єктами господарювання підакцизних товарів - 39,7 млн. гривень. та плата за землю -38,2 млн. гривень, що на 11,7 млн. гривень більше ніж у відповідному періоді минулого року.
Крім того, місцеві бюджети поповнились на 3,3 млн. гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та на 2,8 млн. гривень за рахунок плати за ліцензії на право оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.
ГУ ДФС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору