Рівне:

Створення та просування сайтів

Що буде модним в сезоні весна-літо 2016

Я + Ти 11-бер, 2016, 19:069 prov 2 312
Мода змінлива, але їй властиво повертатися до тенденції минулих років та навіть десятиліть. Тому не спішіть прощатися з старими речами та набридливими кольорами, можливо вони ще врятують гардероб наступного сезону. Дівчата вже в очікуванні що буде в моді весною 2016 року та ладні перефарбувати та перекроїти стару одежу.
Кольорова гама
Цього року за версією Pantone наймоднішими відтінками були обрані рожевий кварц та світло-блакитний колір весняного неба. Спокійні, тендітні, трошки прохолодні кольори влучно компонуються між собою. Окрім цієї двійки поспішіть набити шафи кольорами: персикова луна, глибокий синій, жовтий, сіро-фіолетовим, фієста (грейпфрутовий), кава з льодом, яскравий зелений та глибокий зелений. Якщо каву з льодом краще припасти до осені, то вся інша палітра буде вигідно виділяти з сірої маси весною та влітку 2016 року.
Смужки
Різнокольорові смужки різної довжини та направленості, які йдуть вздовж та поперек, перекручуються в квадрати, геометричні фігури, фіксуються із смужками різної товщини. Сукні будуть виглядати дуже самодостатньо, а блузи краще вдягати з більш стриманим низом.

Тропічна флора
Цього літа яскраві квіти та папороття оживе на сарафанах та топах модниць. Шаленість принту не стримується фешен експертами. Самовиражайтесь мовою природи.
Анімалістичний принт
Так, леопард знову в моді, але трохи змінив свій зовнішній вид. Кольори стали сміливішими , а плямки та рисочки диких звірів майже не змінилися.
Більше плечей
Як тільки потеплішає оголюйте плечі, годі соромитися. Оминайте бретелі та масивний верх. Почувайтеся більш відкрито та сексуально.
Металевий блиск
Сріблястий наліт, наче фольга на одязі – це тренд 2016 року. Давно забутий футуристичний металік знову ожив та потребує до себе уваги.
Комфорт
Сукні наче нічна сорочка, піжамні кофти, оверсайз пальто – все заради зручності. Елементи спідньої білизни, мереживо, шовкові тканини – залог успіху.НадписиТепер технології заполонили і одяг, зображуючи хештеги на одязі модниць. Також модельєри яскравими літерами пишуть на різних мовах світу найпрекрасніші слова: любов, щастя, надія.


Художні мотиви
Репродукції картин на сукні або вкраплення на світлому фоні шматочків художньої естетики - дуже модно та сміливо.
Етніка
Мудрований орнамент різних країн світу та вже зниклих народів оживає. Українська вишивка, стиль убранства народів Північної Америки, Сходу – це модно та показує пошану до історії. Ось, як приклад.
Шалені 90-ті
Мінімалізм та гранж, куртки бомбери, підбори та платформи, денім, китиці. На перший погляд дивні кольори стають єдиним цілим, а різні фактури підкреслюють один одного.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору