Рівне:

Створення та просування сайтів

Чому автоматизація гардеробів так популярна?

Тетасе 03-кві, 2016, 11:329 prov 825
автоматичні гардеробиВідповідь на це запитання очевидна! Видача речей за допомогою зручного конвеєру для одягу в будь-якому театрі, концертному залі, фітнес-клубі, музеї або іншому громадському закладі завжди приємніша і виглядає більш сучасно, аніж видача одягу обслуговуючим персоналом.
З точки зору власників, автоматичний гардероб економніший в обслуговуванні - його вартість реально окупити за лічені місяці. А сам конвеєр для одягу розміщується значно компактніше, ніж звичайні гардеробні вішалки. До  того ж такий гардероб, конвеєр на необхідну  кількість відділень займає в рази менше місця, ніж до його модернізації.

Де зараз використовують автоматичні гардероби?
  • Він дуже зручний та вигідний для установки в спортзалах, фітнес-клубах, розважальних центрах. Його використання не вимагає утримання в штаті великої кількості гардеробників і займає зовсім маленьку площу. Також система автоматизації і RFID зчитування забезпечує порівняно швидкий пошук і видачу речей, а це цінується відвідувачами.

  • Конвеєр для одягу – найкраще, що можна застосувати для оперативного обслуговування персоналу. Кожен номерок з вбудованим RFID чіпом дозволяє автоматично визначати його власника і персонально доставляти закріплені за ним речі. Можливо встановити багатоярусний конвеєр для одягу, що значно скоротить площу розміщення речей при необхідності збільшенні їх кількості.

  • Театри та концертні майданчики, музеї - усі громадські заклади в перспективі перейдуть до установки автоматичних гардеробів. Це дозволить скоротити кількість обслуговуючого персоналу, заощадивши на оплаті праці, і одночасно підвищити комфорт відвідувачів, оперативність видачі речей.

  • Будь-які інші заклади, в яких буває велика кількість людей в сезонний період (поліклініки, лікарні, басейни), також зможуть оцінити всі переваги роботи автоматичного конвеєра для одягу. RFID система від компанії «Фреш» забезпечує визначення власника, подачу речей шляхом зчитування вбудованого в номерок (або водонепроникний браслет) чіпа.

  • Ви можете звернутися до виробника даної системи, компанії «Фреш», щоб встановити автоматичний гардероб, конвеєр для одягу. Не має значення, в якому напрямку працює ваш заклад або підприємство, на скільки відділень вам потрібен конвеєр для одягу. Спроектувати автоматичний гардероб можливо індивідуально під будь-яке приміщення. Установка відбувається швидко і просто, як і процес роботи системи, простий в управлінні і зрозумілий для всіх.
    RFID – нові технології, які зберігають час та гроші!
    Більш детальну інформацію ви можете знайти тут.
    Схожі новини
    Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

    Соц. мережі
    Вгору