Рівне:

Створення та просування сайтів

На Донеччину вкотре вирушив зведений підрозділ військових ремонтників із Рівненщини

Рівненська область 13-травня, 2016, 18:599 prov 880
Сьогодні, колектив Центральної артилерійської бази озброєння, що на Рівненщині, урочисто відправив чергову групу військовослужбовців Збройних Сил України для виконання завдань Антитерористичної операції.
За доброю традицією кожна ротація особового складу розпочинається спільною молитвою. І цього разу, військових у добру путь та на щасливе повернення благословили настоятель Свято-Покровської церкви Української Православної церкви Київського патріархату отець Андрій Гаврилюк.
- “Хай Господь вас охороняє! Ваше життя - це велика цінність. Вороги бувають різні, а найпідступніший не той, якого ти бачиш і знаєш. Більш небезпечний ворог – внутрішній, який перемагає тебе зсередини. Тож, шукайте силу в Бога, бережіть себе для своїх сімей, - наголосив священник.
Під час церемонії освячення кожному бійцю було даровано іконку із зображенням Пресвятої Богородиці, який оберігатиме свого власника від куль і буде захищати кожного військового протягом усієї служби.
У свою чергу, начальник бази полковник Олександр Сварицевич відзначив, що особовий склад зведеного підрозділу з перших днів проведення антитерористичної операції гідно виконує поставлені перед ними завдання на сході країни.
– Ті, хто їдуть сьогодні в зону АТО, – справжні патріоти, які вболівають за єдність і цілісність держави. Ризик, відповідальність і мужність – це ті складові, які гартують захисників своєї землі, – наголосив він.
Під час заходу воїнів, які на декілька місяців вирушають у небезпечне відрядження також привітали представники органів державної влади, місцевого самоврядування, , а також їх друзі, дружини та діти. Вони побажали всім воїнам витримки, мужності, удачі та благополучного повернення живими і здоровими на поліську землю.
Командування бази потурбувалося про всебічне забезпечення зведеного підрозділу, який відбуває на Схід. Особлива увага зверталася на продовольче та речове забезпечення підлеглих. Також бійці були повністю екіпіровані засобами захисту, бронежилетами 4-5 класу захистів, кевларовими шоломами та штатним озброєнням.
Поруч з більшістю бойових побратимів, які вже по три-чотири рази виконували бойові завдання на Донбасі є й такі, хто вперше братиме участь у збройному протистоянні. Таке комплектування ремонтників є невипадковим, адже сприятиме кращій адаптації бійців та максимальній ефективності роботи підрозділу в екстремальних умовах.

Підполковник Віктор ШУБЕЦ,
Регіональний медіа-центр МО України (м.Львів).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору