Рівне:

Створення та просування сайтів

Сам Луценко ордери вручав

Актуально 15-травня, 2008, 13:039 prov 1 094
Цього разу в древнє місто над Іквою приїхав сам міністр внутрішніх справ. Приїхав пан Луценко не лише відвідати тестя з тещею, але й вручити ключі від нових квартир підлеглим.
– Радію за тих, котрі сьогодні отримали ордери, – сказав міністр. – Сподіваюся, невдовзі тут з’явиться впорядкований дитячий майданчик, а мікрорайон цукрового селища буде найбезпечнішим у місті. Це лише частина того, чим Міністерство може допомогти своїм працівникам. Керівники міняються, та на місцях проблеми залишаються. Такі „земні” справи, як підвищення правоохоронцям платні, забезпечення квартирами вважаю головним своїм завданням. Ну, а за вами – чесна й відповідальна служба.
Восьмиквартирний будинок у мікрорайоні цукроварів відремонтовано за кошти Міністерства. Тут гарні під’їзди, сходи викладені плиткою, добротні вхідні двері, необхідні комунікації. Тут службові квартири отримали шестеро сімей міліціонерів і дві сім’ї пенсіонерів. Дехто скаже, що подія не така вже знакова. Та у відділі й цьому новосіллю раді, бо за останні 10-15 років у Дубні за державні кошти не зведено жодного будинку. Було б добре, якби частіше отримували ключі від нових квартир люди в погонах. Тоді б не доводилось говорити про відчутні вакансії – „дірки” в міліцейських рядах.
Василь ЯНОШІ,
Дубно
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору