Рівне:

Створення та просування сайтів

За чотири місяці до місцевих бюджетів Рівненщини надійшло понад 86 млн. грн. єдиного податку

Рівненська область 23-травня, 2016, 10:239 prov 881
Основна частина надходжень єдиного податку, а це більше 57 млн. грн. Надійшла від сплати фізичними особами – підприємцями. Юридичні особи – платники єдиного податку ІІІ групи сплатили в місцеву скарбницю 19 млн. грн., це на 60 % більше, ніж за відповідний період минулого року.
Платниками єдиного податку ІV групи (сільськогосподарськими товаровиробниками) сплачено 10,3 млн. грн. , що на 6,3 млн. грн. більше, ніж за 4 місяці 2015 року.
Впродовж січня-квітня 2016 року доходи місцевих бюджетів Рівненщини склали 779 мільйонів гривень. За словами начальника ГУ ДФС у Рівненській області Дмитра Зайцева – це на 54 % більше аналогічного періоду 2015 року.
Він також зауважив, що тільки за перші чотири місяці 2016 року місцеві бюджети отримали коштів на чверть більше від прогнозованого. Відтак, на розвиток регіону та поліпшення соціальних умов його мешканців вже можуть витратити майже на 265,4 млн. грн. більше.
Дмитро Зайцев відмітив, що лише завдяки сумлінності платників та активної співпраці з місцевими органами виконавчої влади вдалося досягти таких позитивних результатів.
ГУ ДФС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору