Рівне:

Створення та просування сайтів

За п'ять місяців поточного року із Рівненщини лави ЗС України поповнило більше 500 контрактників

Рівненська область 01-чер, 2016, 09:149 prov 834
В районних та міських комісаріатах Рівненщини триває робота щодо відбору і відправки до навчальних центрів Збройних Сил громадян України, які визначилися з майбутньою професією та обрали для себе службу за контрактом.
Сьогодні, 31 травня, з Рівненського обласного військового комісаріату відбулась відправка чергової групи майбутніх військовослужбовців служби за контактом до навчальних центрів Збройних Сил України. Серед тих, хто зробив черговий крок на шляху до здобуття професії захисника Вітчизни більше 50 чоловіків та жінок, віком з 18 до 40 років. Більшість з призовників раніше не служили в лавах українського війська, проте є й такі, хто за покликом серця готовий знову повернутися до бойових побратимів в АТО. Під час переміщення до навчальних центрів у Десні, Полтаві, Миколаєві та Житомирі контрактників супроводжуватимуть представники військових комісаріатів.
За словами офіцера відділу комплектування та призову Рівненського обласного військового комісаріату старшого лейтенанта Романа Висоцького, з початку року зацікавленість громадян до військової служби за контрактом відчутно зросла. Кількість відібраних та відправлених на військову службу за контрактом громадян за п’ять місяців цього року склала більше 500 осіб.
- Завдяки тому, що з травня цього року, знову дозволено направляти учасників АТО до військових частин, де вони раніше проходили військову службу план по контрактниках вдається виконати ще якісніше, - зазначив офіцер.
Інформування громадськості про особливості служби у Збройних Силах України, підвищення соціального пакету для контрактників здійснюється представниками військових комісаріатів спільно з центрами зайнятості, керівництвом підприємств, фірм, органами місцевого самоврядування. Для забезпечення надання повної інформації по умови служби за контрактом, гарантії та перспективи вітчизняного війська в районах та селах області щоденно працюють десятки агітаційних груп.
Віктор ШУБЕЦ,
регіональний медіа-центр МО України (м.Львів).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору