Рівне:

Створення та просування сайтів

ЗАВДЯКИ МІЖНАРОДНІЙ СПІВПРАЦІ

Рівненська область 01-чер, 2016, 10:369 prov 825
В рамках виконання двосторонніх міжурядових угод, меморандумів укладених з митними органами іноземних держав щодо взаємної допомоги у перевірці достовірності задекларованої вартості товарів Рівненською митницею ДФС здійснюється постійний обмін інформацією.
Наявність таких міжурядових угод, меморандумів укладених в установленому законом порядку між іноземними державами дозволяє звертатись, у разі потреби, одна до одної із запитами про проведення перевірки наданих митним органам двох країн контрактів, інвойсів, товаротранспортних документів, сертифікатів походження та митних декларацій.
Протягом 5 місяців 2016 року Управлінням боротьби з митними правопорушеннями Рівненської митниці ДФС до митних служб іноземних країн для отримання інформації чи допомоги в розслідуванні справ про порушення митних правил направлено 14 запитів. Зокрема, серед них: 3 запити до Республіки Польща, 3 – до Великобританії, 2 - Литва, 1 запит - до Королівства Нідерланди, Російської Федерації, Бельгії, Швеції, Німеччини та Туреччини.
Станом на 27.05.2016 року отримано 13 відповідей на запити, надіслані до митних служб іноземних країн упродовж попередніх років. У розрізі країн: 2 відповіді надійшло з Німеччини, 2 – з Італії, 2 із Великобританії, 2 – Угорщина. Крім того, відповіді на запити Рівненської митниці ДФС надіслали митні органи Естонії, Бельгії, Нідерланди, Польща та Литва.
Крім того, з початку 2016 року за результатами опрацювання інформації та документів, що надійшли від митних органів іноземних держав було заведено 7 резонансних справ, а саме:
Три справи про ПМП на загальну суму 2 ,8 млн. грн. заведених відносно директора ТОВ "XXX" за ознаками правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 483 МК України (ввезення в Україну товарів «меблів» з Італії).
4 справи про ПМП на загальну суму 8, 5 млн. грн. заведених відносно директора ТОВ "YYY" за ознаками правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 483 МК України (ввезення в Україну квітів зрізаних та цибулин).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору