Рівне:

Створення та просування сайтів

Вилучено обладнання, фальсифікат та акцизні марки на 4.8 млн.грн

Рівненська область 01-лип, 2016, 09:529 prov 880
Працівниками податкової міліції Рівненщини вилучено у Львівській області фальсифіковані ЛГВ, акцизні марки та обладнання на суму
4,8 млн. грн.
Працівниками податкової міліції Рівненської області в рамках проведення операції „Акциз-2016” та розслідування кримінального провадження за статтями 199 і 204 КК України на підставі ухвали суду в одному із населених пунктів Львівської області проведено обшук колишнього ливарного цеху, де виявлено підпільний цех з виробництва лікеро-горілчаних виробів.
За результатами проведених заходів вилучено 8,9 тис. пляшок (447 дал) готової фальсифікованої алкогольної продукції відомих торгових марок, обклеєних марками акцизного податку України, які мають ознаки підроблення на суму 572 тис. грн., 594 дал прозорої рідини з характерним запахом спирту на суму 742 тис. грн., 440 дал спиртовмісної рідини на суму 484 тис. грн., 20 тис. марок акцизного податку України, які мають ознаки підроблення, та обладнання, що забезпечує масове виробництво фальсифікату на суму 3 млн. грн. Всього загальна орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей, в т.ч. незаконно виготовленого алкоголю складає 4,8 млн. гривень.
Проводяться слідчі дії по встановленню походження вилучених лікеро-горілчаних виробів та місць реалізації фальсифікату.

ГУ ДФС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору