Рівне:

Створення та просування сайтів

Деструктор стерні та його застосування в агропромисловості

Тетасе 02-сер, 2016, 15:479 prov 859
Останнім часом українські ґрунти втратили значній запас гумусу, а це в результаті призведе до зниження якості врожаю. У зв’язку з цим сучасні аграрії перебувають в пошуках підходящого варіанту, який би вирішив питання організації успішного використання рослинних залишків.
Для управління процесами та термінами деструкції та гуміфікації пожнивних залишків сільськогосподарських культур досвідченими спеціалістами був розроблений деструктор стерні. Це практичний та надійний препарат, без якого на сьогоднішній день важко обійтись в агропромисловості.Склад речовини
Біодеструктор складається з великої кількості поживних елементів, які й забезпечують ефективний результат після обробки. Препарат складається с наступних компонентів:

Природні азотофіксуючі бактерії;
Фосфор;
Вітаміни та амінокислоти;
Продуценти целюлози та інші ферменті, котрі розкладають пожнивні залишки;
Фітогормони;
Каліймобілізуючі ґрунтові бактерії;
Мікро- та макроелементи;
Корисна мікрофлора та ін..

Такий специфічний склад дозволяє закріпити азот та фосфат в ґрунті, а також максимально покращити його якості. Біодеструктор забезпечує захист рослин від різноманітних бактерій та грибкових захворювань.
Ефективна дія деструктора
Така речовина природного походження максимально прискорить розкладання рослинних залишків та утворення гумусу, також відбувається мінералізація та живлення сільськогосподарських рослин. Ця обробка дозволяє знищити патогени, котрі потрапляють в землю через рештки. При цьому ґрунт краще затримує продуктивну вологу та сніг. Деструктор сприяє підвищенню врожайності рослин до 30%, а збагачення корисною мікрофлорою допомагаю покращити родючість землі.
Важливо лише грамотно підібрати дозування. Витрата робочої рідини для обприскування буде залежати від виду обприскувача та може становити від 100 до 300 л на 1 гектар плантації. При авіаобробці потрібно використовувати від 25 до 50 л на 1 гектар.
Обробляти землю необхідно в суху погоду при невисокій температурі повітря, при цьому не пізніше 5-7 днів після збору врожаю. Приготовленою рідиною рівномірно обробляють необхідну ділянку землі, після чого одразу ж дискують, щоб сонячне проміння не потрапляло на добриво. Робочий концентрат потрібно готувати безпосередньо перед обприскуванням.
Біодеструктор відповідає всім вимогам та стандартам якості, він абсолютно безпечний для навколишнього середовища. Зберігати добриво слід в герметично закритій упаковці в затемненому місці.
По матеріалам www.agrotime.in.ua
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору