Рівне:

Створення та просування сайтів

Плата за землю збагатила місцеву казну на 47,8 млн. грн.

Рівненська область 05-сер, 2016, 12:549 prov 1 078
З початку року землевласники та землекористувачі Рівного сплатили до бюджету 47,8 млн. грн. плати за землю. Це на 13,2 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року. Зокрема, 41,6 млн. грн. надійшло від підприємств міста. Інші 6,2 млн. грн. сплатили рівненські підприємці та жителі обласного центру.
Нагадуємо, що відповідно до Податкового кодексу України плата за землю – це обов’язковий платіж у складі податку на майно, що справляється у формі земельного податку та орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності.
ДПІ у м. Рівному звертає увагу фізичних осіб - землевласників та землекористувачів, які отримали від контролюючого органу податкове повідомлення-рішення, що суму земельного податку, зазначену в ньому, необхідно сплатити протягом 60 днів з дня отримання такого повідомлення-рішення.
За довідковою інформацією з питань справляння плати за землю можна звертатись у Центр обслуговування платників ДПІ у м. Рівному (вул. Відінська,8) або за телефонами 28-08-25, 28-07-79.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору