Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина готова прийняти півтори тисячі кримчан

Рівненська область 18-бер, 2014, 19:279 prov 1 879
В оздоровчих закладах Рівненщини вже підготували місця для проживання сімей військовослужбовців із Криму. Зокрема, тимчасовий прихисток для 1363 кримчан облаштували в санаторно-курортних комплексах «Горинь», «Сигнал», «Електронік-Рівне», «Джерельце», «Веселка» та «Корчагінець». Про це йшлося на засіданні обласної координаційної ради з питань розміщення сімей військовослужбовців. Також такі родини готові прийняти 45 обласних комунальних закладів, а в установах системи соцзахисту Рівненщини додатково розгорнуто близько 170 додаткових ліжко-місць.
За словами голови облдержадміністрації Сергія Рибачка, обласна влада подбає про те, аби забезпечити перевезення сімей до місць розселення. Також потурбується, аби люди отримали не лише належні умови проживання, але й якісне харчування. Водночас родини, котрі прибуватимуть із небезпечних регіонів України, мають бути забезпечені медичною, соціальною та психологічною допомогою, наголосив Сергій Рибачок.
Нагадаємо, в облдержадміністрації діє «гаряча» телефонна лінія (0 800 500 078), зателефонувавши на яку, мешканці Рівненщини можуть повідомити про свою готовність допомогти родинам військовослужбовців із Криму.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору