Рівне:

Створення та просування сайтів

В ДФІ в Рівненській області продовжує працювати «телефон довіри» і проводиться особистий прийом громадян

Рівненська область 29-жов, 2014, 18:029 pressa 1 096
У Державну фінансову інспекцію в Рівненській області надійшло з початку року майже 40 звернень від громадян міста та області: 17 звернень отримано під час особистого прийому начальника управління та його заступників, решта – в письмовому вигляді. Проблеми, з якими звертаються як окремі громадяни так і колективи працівників, стосуються переважно невиплати заробітної плати, порушень при використанні бюджетних коштів, коштів державних та комунальних підприємств, збереженні, використанні та відчуженні майна держави і комунальної власності тощо. За результатами детального розгляду, частину звернень, в яких зазначено про фінансові порушення, враховано при проведенні контрольних заходів, деякі скеровано в правоохоронні органи, на інші – дано відповідні роз’яснення та необхідні рекомендації.
Нагадуємо, графік особистого прийому громадян керівництвом Держфінінспекції.
Начальник ДФІ в Рівненській області Замлинський Ростислав Теодозійович проводить прийом громадян у вівторок з 14.00 до 18.00.
Перший заступник начальника інспекції Ковбасюк Лариса Іванівна - у середу з 9.00 до 13.00 та у п`ятницю у другій половині дня з 13.45 до 16.45.
Заступник начальника інспекції Шевчук Наталія Володимирівна проводить прийом громадян у понеділок з 9.00 до 13.00 та у четвер з 13.45 до 18.00.
«Телефон довіри» ДФІ в Рівненській області – (0362) 26-44-35.
Прес-служба
Держфінанінспекції
в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору