Рівне:

Створення та просування сайтів

Оперативники та слідчі ДФС Рівненщини відшкодували державі майже 7 млн. гривень

Рівненська область 22-січ, 2015, 13:249 prov 1 029
За матеріалами оперативних підрозділів Головного управління ДФС у Рівненській області у 2014 році відкрито 73 кримінальні провадження, в тому числі 40 за ознаками тяжких злочинів. До суду спрямовано 27 кримінальних проваджень. По закінчених кримінальних провадженнях державі відшкодовано збитків на суму 6,7 млн. грн.
Серед викритих у 2014 році резонансних кримінальних правопорушень можна назвати припинення діяльності 2-х підпільних цехів з виготовлення тютюнових виробів в с. Городок та в смт. Гоща.
В рамках проведення заходів по боротьбі з «конвертаційними центрами» виявлено 32 фіктивних суб’єкти господарювання. До суду спрямовано 1 кримінальне провадження за ст. 205 КК України та 1 кримінальне провадження за ст. 212 КК України для звільнення від кримінальної відповідальності службових осіб суб’єкта господарювання – вигодонабувача, у зв’язку із погашенням понад 1,4 млн. грн. завданих державі збитків.
З метою протидії схемам ухилення від сплати ПДВ оперативними працівниками викрито 4 факти незаконного заявлення до відшкодування з бюджету ПДВ на суму 459 тис. грн. та 2 факти незаконного відшкодування ПДВ на суму 679 тис. грн.
У сфері державних закупівель викрито 9 кримінальних правопорушень.
Наразі оперативні та слідчі підрозділи застосовують нові ефективні методи боротьби зі злочинністю у сфері оподаткування.
Головне управління ДФС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору