Рівне:

Створення та просування сайтів

Зміни в оподаткуванні обговорили з лісівниками

Рівненська область 22-січ, 2015, 13:259 prov 749
Днями відбулася зустріч першого заступника начальника ГУ ДФС у області Анатолія Клячука та виконавчого директора територіального відділення Асоціації платників податків України Лариси Садової з керівниками та головними бухгалтерами державних підприємств лісового та мисливського господарства Рівненщини.
Засідання відкрив генеральний директор Державного лісогосподарського об’єднання «Рівнеліс» Володимир Грицайчук. Представляючи колективу лісівників Рівненщини гостей, Володимир Пилипович зазначив, що метою зустрічі є ознайомлення з новинами в оподаткуванні та вимогами трудового законодавства.
Фахівці фіскальної служби розповіли присутнім, в першу чергу, про зміни в оподаткуванні діяльності підприємств лісової галузі. Лісівників цікавили також питання оподаткування доходів найманих працівників, дивідендів, пенсій, нерухомого майна.
Про основні аспекти трудового законодавства учасникам зустрічі розповіла Лариса Садова. Захід пройшов у конструктивному, діловому руслі. Досягнуто домовленості про співпрацю та проведення таких зустрічей у майбутньому.
Головне управління ДФС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору