Рівне:

Створення та просування сайтів

Алкоголь, тютюн та пиво подорожчали

Рівненська область 04-лют, 2015, 16:149 prov 1 080
У січні цього року платники акцизного податку Рівненщини перерахували до державного бюджету 5,3 млн. грн., що перевищило очікувані надходження на 2,8 млн.грн. До слова, торік за цей самий період надійшло лише 465,9 тис.грн. акцизного збору.
Нагадаємо, що починаючи з 1 січня 2015 року законодавством передбачена єдина ставка акцизного податку при роздрібному продажі підакцизних товарів - 5 відсотків.
Платниками акцизного податку є суб’єкти роздрібної торгівлі, які реалізовують безпосередньо громадянам та іншим кінцевим споживачам для їх особистого некомерційного використання, у тому числі на розлив у ресторанах, кафе, барах, інших суб’єктах господарювання громадського харчування, наступні підакцизні товари: пиво, алкогольні напої, тютюнові вироби, тютюн та промислові замінники тютюну, а також, нафтопродукти, скраплений газ тощо.
Реєстрація платників акцизного податку здійснюється контролюючими органами безпосередньо за місцезнаходженням пункту продажу товарів не пізніше граничного терміну подання декларації з акцизного податку за місяць, в якому здійснюється господарська діяльність.
Податок сплачується до бюджету за місцем здійснення реалізації товарів.
ГУ ДФС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору