Рівне:

Створення та просування сайтів

Незаконне перевезення пігулок виявили рівненські митники

Рівненська область 11-бер, 2015, 13:399 prov 1 050
В лютому, у зоні контролю поста "Удрицьк" Рівненської митниці ДФС під час прикордонно-митного контролю громадян, які прямували дизель-потягом сполученням «Сарни - Горинь», громадянину України було запропоновано заповнити митну декларацію. Він при цьому вказав про відсутність предметів, які підлягають обов’язковому декларуванню, в тому числі товарів, переміщення яких через державний кордон обмежено або заборонено, чи таких, що підлягають обов’язковому письмовому декларуванню.
Після цього, здійснено митний контроль ручної поклажі даного громадянина. У ході огляду виявлено поліетиленовий пакет з пігулками: 4 пачки «Меіахоп - 10» (8 - блістерів по 50 пігулок білого кольору в кожному) та «БапаЬоІ» (20 - блістерів по 20 пігулок рожевого кольору в кожному). Згідно маркування на упаковках, вищезазначені пігулки містять діючу речовину «метандієнон». Відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 31.08.2007 року № 511 «Про затвердження великих та особливо великих розмірів отруйних та сильнодіючих лікарських засобів, які знаходяться у незаконному обігу» сильнодіючий лікарський засіб «метандієнон» віднесено до такого, що знаходиться в незаконному обігу.
Відповідно до пояснення громадянина України, пігулки він віз в Республіку Білорусь на прохання незнайомого чоловіка. Там його мала зустріти невідома особа та забрати пакет.
Отже, громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю.
За матеріалами Рівненської митниці ДФС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору