Рівне:

Створення та просування сайтів

Працівниця Рівненської облдержадміністрації найкраще стріляє та метає гранати

Рівненська область 10-лип, 2015, 11:059 prov 833
На Рівненщині відбулася щорічна обласна Спартакіада державних службовців. Цьогоріч в програму вперше увійшли змагання з військово-спортивного багатоборства – біг, крос, метання гранати та стрільба з гвинтівки.
Боротьба між учасниками проводилася у 4 вікових групах: жінки та чоловіки до 35 років та старші.
Загалом участь в змаганнях взяло 8 команд держслужбовців з Березнівської, Зарічненської, Костопільської, Рівненської, Рокитнівської, Сарненської райдержадміністрацій, Кузнецовського міськвиконкому та обласної державної адміністрації.
Зокрема, найвищі результати у категорії «жінки після 35 років» показала головний спеціаліст управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Марія Кравчук. Вона зайняла перше місце із стрільби з гвинтівки, а також другі місця із метання гранати та бігу. Відтак в загальнокомандному заліку Марія Кравчук набрала найбільшу кількість балів.
Переможцями обласної Спартакіади також стали: серед жінок до 35 років 1 місце виборола Юлія Ковальчук (ОДА), серед чоловіків до 35 років 1 місце посів Роман Боровець (Березнівська РДА), а серед чоловіків старших 35 років 1 місце здобув Віктор Михайлицький (Сарненська РДА).
В загальнокомандному заліку із змагань військово-спортивного багатоборства 1 місце виборола команда облдержадміністрації, 2 місце – команда Костопільської райдержадміністрації, 3 місце – команда Сарненської РДА. За підсумками обласної Спартакіади державних службовців та працівників виконавчих комітетів місцевих рад у 2015 році переможцем стала команда облдержадміністрації, 2 місце вибороли держслужбовці Рокитнівської РДА, 3 місце посіла команда Кузнецовського міськвиконкому.
Прес-служба ОДА.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору