Рівне:

Створення та просування сайтів

Недекларування товарів комерційного призначення призвело до їхньої конфіскації та штрафу

Рівненська область 20-січ, 2016, 14:179 prov 1 350
Працівниками Рівненської митниці ДФС проведено перевірку щодо законності ввезення на територію України товарів «блоків живлення різної потужності до електроприладів» на адресу одного із товариств з обмеженою відповідальністю м. Львова.
В результаті проведеного огляду заявленого товару (пристроїв для зарядки акумуляторів) встановлено, що при митному оформлені «блоків живлення різної потужності до електроприладів» директором підприємства не заявлено точних відомостей стосовно найменування та маркування товару.
Фактично, через митний кордон України з Китаю було ввезено «блоки живлення різної потужності до електроприладів» на суму більше 180 тис. грн.
Таким чином, встановлено, що директором ТОВ «Е» не заявлено за встановленою формою точних та достовірних відомостей, а саме: найменування, назви, марки товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню.
Відносно директора працівниками Рівненської митниці ДФС заведено адміністративну справу про порушення митних правил за ознаками правопорушення. Відповідальність за таке правопорушення передбачена ст. 472 Митного кодексу України, санкція якої передбачає накладення штрафу в розмірі 100 відсотків від вартості товарів з конфіскацією цих товарів. Предмети правопорушення тимчасово вилучені та розміщені на склад Рівненської митниці ДФС.
Рівненська митниця ДФС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору