Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина продовжує оздоровлювати дітей зі сходу України

Рівненська область 19-лип, 2016, 17:109 prov 1 037
На Рівненщині триває оздоровлення дітей, які прибули на відпочинок із району проведення Антитерористичної операції. Протягом червня в дитячому таборі на Рівненщині перебувала перша група вихованців шкіл Луганщини. У другому заїзді — близько 80 дітей з Красногорівки та Попасної.
Курс оздоровлення у дитячих таборах «Сигнал» та «Електронік» триватиме два тижні. Для маленьких гостей створено всі умови для відпочинку, зокрема, п’ятиразове харчування, екскурсії та звісно лікування: загальні та спеціальні масажі, користування соляною печерою, решта процедур.
Як зазначив старший офіцер відділу цивільно-військового співробітництва оперативного командування «Захід» підполковник Андрій Рисюк, реабілітація молоді, яка відчула на собі страхи війни тільки один із напрямків роботи відділу. Завдяки плідній співпраці військових з органами державної влади, волонтерськими організаціями, духівництвом як в зоні збройного протистояння, так і в тилу, здійснюється значна робота з допомоги місцевому населенню. Особлива увага звертається на підростаюче покоління - патріотів України.
— Сьогодні, для військових пріоритетним питанням є сприяння у підписанні меморандуму про співпрацю між Рівненською обласною державною адміністрацією та Луганською цивільно-військовою адміністрацією. На кожну дитину із бюджету Рівненської обласної державної адміністрації щоденно виділяється певна частина коштів. В рамках такої співпраці за літній період планується оздоровити понад півтори сотні дітей. Окрім цього, на передову будуть передані місцеві православні хрести та каплички для богослужінь, в яких братимуть участь як захисники Вітчизни, так і цивільні мешканці, — зауважив офіцер.

Підполковник Віктор Шубец,
Рівне.

.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору