Рівне:

Створення та просування сайтів

В Березному змагатимуться юні плавці з усієї України

Рівненська область 25-кві, 2017, 09:009 prov 1 226
28-29 квітня у місті Березне пройде відкритий кубок Рівненської області з плавання «РЕД ШАРК».
Змагання проводитимуться за ініціативи відомої рівненської плавчині, дворазової чемпіонки Європи серед юніорів, учасниці XXIX літніх Олімпійських ігор та керівника плавального клубу «Ред Шарк» Катерини Дікіджі.
Співорганізаторамивиступають управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА, обласні відділення НОК України та федерації з плавання.
Як повідомив Віталій Ліпський, даний Кубок проводитиметься з метою популяризації плавання, пропаганди здорового способу життя та підвищення рівня майстерності плавців, а також зміцнення дружніх зв’язків між регіонами України.
За словами Катерини Дікіджі, змагання пройдуть серед вікових груп дівчат 2007-2008 р.н. і молодших та юнаків 2006-2007 р.н. і молодших.
«Цей вік обрано тому, що дітям залишається рік до старту на першості України. Ми вирішили їх підтримати, аби вони підвищили свою майстерність, мали можливість познайомитися зі своїми однолітками, а тренери - обмінятися досвідом», - зазначила плавчиня.
З Рівненщини у змаганнях братимуть участь вихованці ДЮСШ №2 та №3 обласного центру, плавального клубу «Ред Шарк», плавці зі спортшкіл міст Вараш та Березне.
Офіційне відкриття змагань 28 квітня, о 14.00. Адреса: м.Березне, вул.Київська, 13А, плавальний басейн КДЮСШ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору