Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині ліквідовано конвертацій ний центр з обігом понад 36 млн. грн.

Рівненська область 05-жов, 2016, 08:539 prov 742
Працівниками податкової міліції Рівненської області в рамках розслідування кримінального провадження за ч.2 ст.205 КК України припинено діяльність конвертаційного центру.
Встановлено, що групою осіб без наміру здійснення статутної діяльності зареєстровано та придбано низку транзитно - конвертаційних суб’єктів підприємницької діяльності.
Безготівкові грошові кошти підприємств реального сектору економіки надходили на рахунки транзитно – конвертаційних підприємств у вигляді оплати за товарно-матеріальні цінності, після чого вказані кошти конвертувались у готівку за винятком 7-10%.
Орієнтовний обіг проконвертованих коштів, через розрахункові рахунки, відкриті в банківських установах склав понад 36 млн. гривень. Ймовірні втрати бюджету складають 6 млн. гривень.
Під час проведення слідчо-оперативних заходів на підставі ухвали суду проведено ряд обшуків за адресами проживання фігурантів та в офісних приміщеннях.
За результатами обшуків виявлено печатки «фіктивних» підприємств, готівкові кошти, зняті з рахунків в банківських установах, комп’ютерну техніку, чекові книжки, чорнові записи та документацію, що свідчать про протиправну діяльність.
Тривають слідчі дії.
ГУ ДФС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору