Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині в колонії співкамерник вбив засудженого

Рівненська область 16-лис, 2016, 11:229 prov 797
Побитого 48-річного засудженого знайшли працівники Катеринівської виправної колонії Сарненського району у прогулянковому дворику. Через півгодини чоловік помер. З’ясувалося, що смертельні тілесні ушкодження наніс співкамерник.
Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини.
На місце події прибула слідчо-оперативна група Сарненського відділу поліції та головного управління, а також спеціалісти Рівненського НДЕКЦ. Під час поверхневого огляду тіла правоохоронці виявили численні синці та гематоми.
За фактом умисного вбивства поліцейські відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Працівники поліції з’ясували, що життя чоловіка позбавив співкамерник, 42-річний житель Івано-Франківської області, який відбуває покарання за скоєння крадіжок з проникненням у приміщення. І це вже не перший гіркий досвід чоловіка, адже загалом у колонії відсидів майже 22 роки. Слідчі повідомили йому про підозру у скоєнні чергового кримінального правопорушення.
Як зізнався підозрюваний поліцейським, конфлікт між ним і співкамерником виник через непристойні висловлювання на його адресу. З’ясувалося, що вони разом із ще одним засудженим тимчасово перебували в одному бараці. Їх мали розподіляти у інші місця позбавлення волі. Чи відповідатимуть за це працівники установи – з’ясовуватимуть співробітники пенітенціарної служби під час службового розслідування.
Стосовно підозрюваного на час проведення досудового розслідування вирішується питання про взяття під варту поза межами виправної колонії. Тепер на нього чекає черговий п’ятнадцятирічний строк за ґратами.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору