Рівне:

Створення та просування сайтів

Могли виграти...

Спорт 07-кві, 2005, 13:459 prov 1 296
В стартовому матчі другого кола чемпіонату України рівненський “Верес” приймав тернопільську “Ниву”. У першому колі підопічні Павла Іванчова на виїзді здобули мінімальну перемогу 1:0, тому вболівальники, які прийшли підтримати своїх улюбленців чекали виграш і у домашньому поєдинку. Частина присутніх на стадіоні “Авангард” мали змогу спостерігати за перебігом подій на пластикових сидіннях, які були поставлені на центральній трибуні. Такий же вигляд матиме західна та східна трибуни.

Початок був за господарями. Футболісти “Вереса” вже на десятій хвилині вийшли вперед: з подачі Сергія Дьомушкіна відзначився Володимир Никончук. Через сімнадцять хвилин гості, скориставшись помилкою воротаря рівнян Андрія Левчука, зрівняли рахунок. До завершення першого тайму рахунок залишився нічийним, і все цікаве відбувалося у другому.

Після перерви господарі заграли активніше і створили кілька гострих моментів біля воріт тернополян. Гол назрівав, але був він забитий рівнянам. Чи не в першій контратаці Андрій Левчук перериваючи атаку “Ниви” зіграв рукою, за що отримав від арбітра червону картку. Подвійне покарання наступило після виконання штрафного, яке вміло реалізував Денис Албейда. Залишившись вдесятьох і програючи, підопічні Павла Іванчова заграли агресивніше і через шість хвилин рахунок знову став нічийним. Сергій Дьомушкін в штрафному майданчику обробив м’яч і “вколотив” його в сітку воріт “Ниви”. Ще через три хвилини суддя за друге попередження вилучає з поля гравця тернопільської команди. Здавалося, господарі повинні забити ще. Саме так і сталося – Віктор Газицький “обікрав” захисника гостей віддав точний пас на Сергія Вознюка і на табло 3:2 на користь рівнян. На жаль, втримати переможний рахунок не вдалося. За п’ять хвилин до завершення матчу нічийний рахунок зробив Богдан Романишин, який спрямував м’яч у власні ворота. В час, що лишився до завершення матчу рахунок не змінився, і “Верес” розпочав друге коло з необов’язкової нічиї – 3:3.

Після п’ятнадцяти ігор наша команда посідає одинадцяту сходинку у турнірній таблиці.

Павло Іванчов головний тренер “Вереса”:

– Сьогоднішня гра була не дуже вдалою. Мене не влаштовує ні результат, ні зміст гри. На жаль, гравці не виконали плану дій на матч.

Результати решти ігор: ФК “Бершадь” – “Спартак-2” – +:-, “Факел” – “Оболонь-2” – 3:1, “Динамо-3” – “Техно-Центр” – 1:2, “Карпати-2” – “Нафтовик” – 4:0, “Енергетик” – “Рава” – 1:1, “Буковина” – “Чорногора” – 1:1.

Сторінку підготував Дмитро КОМОДО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору