Рівне:

Створення та просування сайтів

Припинили діяльності гральних закладів у Рівненській та сусідніх областях України

Рівненська область 06-кві, 2017, 10:439 prov 791
Працівниками органів прокуратури Рівненської області в ході спільної операції з поліцією проведено одночасно 11 санкціонованих обшуків у містах Рівному, Житомирі та Вінниці, спрямованих на припинення незаконної діяльності гральних закладів.
Зазначені слідчі дії проведено 04.04.2017 у рамках досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст.203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом).
На підставі зібраних слідством доказів встановлено, що група осіб – усі жителі Житомирської області, всупереч вимогам закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» організувала на території міста Рівне діяльність мережі гральних закладів, які за допомогою комп’ютерної техніки та спеціальних програм-симуляторів надавали послуги грального бізнесу, а гравці, сплачуючи кошти, мали можливість, залежно від випадковості, як отримати грошовий виграш, так і не отримати його.
За результатами обшуків за місцем знаходження гральних закладів та місцем проживання організаторів незаконного бізнесу виявлено та вилучено 64 системних блоків та моніторів, 5 ноутбуків, інші комплектуючі до оргтехніки, грошові кошти в сумі близько 400 тисяч гривень, ймовірно одержані злочинним шляхом, 38 мобільних телефонів та фінансові документи.
На даний час вживаються всі необхідні заходи щодо виявлення та притягнення до відповідальності усіх учасників незаконного грального бізнесу, організованого на території міста Рівного, а також Житомирської та Вінницької областей.
Питання щодо виявлення та припинення незаконної діяльності закладів, в яких здійснюється гральний бізнес, перебуває на постійному контролі у прокуратурі Рівненської області.
Робота на цьому напрямі продовжується.
Прес-служба прокуратури Рівненської області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору