Рівне:

Створення та просування сайтів

Розпочато процедуру екстрадиції рівнянки

Рівненська область 11-кві, 2017, 18:209 prov 816
Процедуру екстрадиції рівнянки, яка підозрюється в умисному вбивстві колишнього чоловіка, з Єгипту до України вже розпочато.
Прокуратура Рівненської області скерувала через Генеральну прокуратуру України запит до Арабської Республіки Єгипет щодо екстрадиції на батьківщину 24-річної громадянки України.
Нагадаємо, у лютому 2017 року в одній із квартир житлового будинку в м.Рівне знайдено мертвим із наявними ознаками ножових поранень 37-річного чоловіка-відомого перукаря. У вчиненні умисного вбивства підозрюється його колишня дружина, яка після скоєння злочину виїхала за кордон, у зв’язку з чим каналами Національного центрального бюро Інтерполу була оголошена в розшук.
У березні цього року правоохоронні органи Арабської Республіки Єгипет встановили місцезнаходження вказаної особи та затримали останню, про що відповідно до вимог міжнародно-правових договорів повідомили компетентні органи України.
- У свою чергу, прокуратура Рівненської області підготувала та скерувала до правоохоронних органів іноземної держави запит про екстрадицію втікачки, підтвердивши таким чином намір про вимогу видати жінку в Україну для притягнення до кримінальної відповідальності, - поінформував прокурор прокуратури Рівненської області з міжнародно-правових доручень Олексій Корольов.
На даний час досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ст. 115 КК (умисне вбивство), триває.
Підозрюваній загрожує покарання у виді позбавлення волі від 7 до 15 років.

Прес-служба прокуратури Рівненської області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору