Рівне:

Створення та просування сайтів

У Сарнах ліквідовано діяльність 2 гральних закладів

Рівненська область 14-кві, 2017, 11:039 prov 733
Сарненська місцева прокуратурою спільно з органами поліції вживає системні заходи щодо виявлення та припинення діяльності незаконних гральних закладів на території Сарненського та інших північних районів Рівненської області.
Так, 12.04.2017 виявлено та припинено функціонування 2 підпільних гральних залів у місті Сарни. Приміщення, розташовані поруч, ззовні були оформлені під заклади «Національної лотереї» та «Спортлото», але всередині були розміщені звичайні комп’ютери, за допомогою яких відвідувачам надавалися послуги, пов’язані з гральним бізнесом.
- У результаті проведених оглядів правоохоронці вилучили 22 системних блоки, стільки ж моніторів, інші комплектуючі до оргтехніки та документацію, яка свідчить про протиправну діяльність, - повідомив керівник Сарненської місцевої прокуратури Ярослав Баглєй. - На цей час органами поліції за процесуального керівництва Сарненської місцевої прокуратури проводяться слідчі дії у розпочатому кримінальному провадженні за ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття гральним бізнесом). Вживаються заходи до встановлення та притягнення до відповідальності організаторів цього незаконного промислу.
Правоохоронні органи в межах своїх повноважень протидіють гральному бізнесу, який заборонений в Україні. Однак, зали із ігровими симуляторами знову відкриваються, а інколи – невдовзі після візитів правоохоронців та вилучення ними обладнання. Охочих заробити на незаконному бізнесі штрафи не лякають. Організатори закуповують недороге комп’ютерне обладнання з метою продовження протиправної діяльності.
З метою подолання цього незаконного промислу прокуратура закликає до співпраці громадськість. Усім небайдужим громадянам та тим, хто став свідком функціонування незаконного грального бізнесу, прохання повідомляти правоохоронні органи, зокрема, Сарненську місцеву прокуратуру, про зазначені факти з метою їх ліквідації та притягнення винних осіб до передбаченої Законом відповідальності.

За матеріалами Сарненської місцевої прокуратури
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору