Рівне:

Створення та просування сайтів

У прокуратурі області обрали делегатів на всеукраїнську конференцію прокурорів

Рівненська область 20-кві, 2017, 09:269 prov 917
Вчора, 19 квітня, відбулися збори прокурорів регіональної прокуратури Рівненської області для обрання делегатів на всеукраїнську конференцію прокурорів, яка відбудеться 26 квітня цього року в м.Києві.
У зборах взяли участь 86 працівників апарату прокуратури області.
Відкриваючи збори, голова організаційного комітету – заступник прокурора області Тарас Ільящук нагадав присутнім про набрання 15 квітня 2017 року чинності положень Закону України «Про прокуратуру» щодо функціонування органів прокурорського самоврядування та Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів, а також необхідність обрання делегатів на всеукраїнську конференцію прокурорів.
Під час зборів шляхом голосування обрано голову та секретаря зборів, членів лічильної комісії.
У ході заходу оголошено імена 5 кандидатів, які подали документи про намір та бажання бути обраними делегатами на всеукраїнську конференцію.
За результатами таємного голосування обрано 3 делегатів від регіональної прокуратури , які візьмуть участь у всеукраїнській конференції прокурорів, – Богдан Рункевич, Олександр Солдатенков і Василь Теслюк.
Також у кожній місцевій прокуратурі (Дубенська, Здолбунівська, Рівненська, Сарненська) проведено аналогічні збори, на яких обрано по 2 делегати для участі у конференції.
Отже, на всеукраїнській конференції прокурорів органи прокуратури Рівненської області представлятимуть 11 прокурорів.

Довідково:
Відповідно до Закону України «Про прокуратуру» всеукраїнська конференція прокурорів – це найвищий орган прокурорського самоврядування, рішення якого є обов’язковими для будь-яких прокурорів, і який призначає членів Ради прокурорів України, Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів.
Рада прокурорів України – вищий орган прокурорського самоврядування у період між всеукраїнськими конференціями.
Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів є колегіальним органом, який відповідно до наданих Законом повноважень визначає рівень фахової підготовки осіб, які виявили намір зайняти посаду прокурора, та вирішує питання щодо дисциплінарної відповідальності, переведення та звільнення прокурорів з посади.

Прес-служба прокуратури Рівненської області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору