Рівне:

Створення та просування сайтів

Дроздик не вірить у прозорість оцінки молодіжних проектів

Актуально 14-кві, 2005, 14:069 prov 1 181
Наскільки такі припущення начальника управління сім’ї і молоді відповідають дійсності, залишається лише здогадуватися. Адже така критика на адресу комісії могла бути зумовлена і тим, що розгляд проектів конкурсу відбувався за його відсутності. Більше того, саме більшість членів цієї комісії вимагала звільнення із займаної посади пана Дроздика.

Як би там не було, конкурс відбувся і комісія визначила переможців. Перше місце і одинадцять тисяч гривень вибороли представники молодіжної громадської організації “Станиця Рівне Пласту НСОУ”, за свій проект патріотичного виховання молоді та пропаганди здорового способу життя “Таборове літо в Ельдорадо 2005”. За словами авторів цього проекту, побувати в такому таборі зможуть понад дві сотні юнаків віком від дванадцяти років.

Загалом, як зазначила заступник міського голови Світлана Богатирчук-Кривко, фінансуванням таких проектів займатиметься безпосередньо відділ сім’ї і молоді. Для цього, в міському бюджеті – 2005 на розвиток молодіжної політики було закладено майже 70 тисяч гривень. Переважна більшість коштів має бути спрямована на заходи молодіжної громадськості, а решта – двадцять тисяч гривень - на фінансування проектів.

Ангеліна ПЛОЩАНСЬКА,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору