Рівне:

Створення та просування сайтів

Види кондиціонерів для дому та офісу

ТематическаяМ 21-чер, 2017, 09:509 prov 825
На сьогоднішній день варіанти кондиціонерів досить багато, тому придбати сьогодні якісну установку для будинку або офісу не проблема, але все-таки перед придбанням варто вивчити найпопулярніші та відомі типи кондиціонерів. Розглянемо деякі з них.
Моноблок, в якому в одному корпусі розташовані зовнішній і внутрішній блок, називають мобільним кондиціонером. Іх зручність полягає в тому, що їх можна переносити з одного місця на інше.
Люксклімат - кондиціонери

Це ідеальний варіант для тих людей, які орендують житло. У даній кондиціонері є дренаж, який нікуди не відводиться, і тому накопичує воду всередині блоку, тим самим час від часу потрібна ця рідина злити.
Моноблок, інстальований в оконний пром або монтується в стіну, називають оконним. Цей тип на сьогодні не можна назвати актуальним, але все-таки знаходяться покупці, які вибирають цей тип. Іх переваги в простоті установки, а також у низькій вартості.
Настінний кондиціонер, який найчастіше зустрічається в сучасних квартирах, називають
Сплит-система. Составляет данную систему из двух блоков. Один блок розміщують в приміщенні, другий, більш шумний, кріпиться на вулиці. Крім квартир, вони зустрічаються ще і в офісах, а також у торговельних центрах. При виборі кондиціонерів подібного типу варто віддавати перевагу південнокорейським моделям середнього цінового сегмента, а також японським і західноєвропейським (наприклад, Daikin) - з сегмента лакшери.
Последним, на наш взгляд, актуальним є касетний кондиціонер. Щоб встановити його в квартирі або в офісі, або в будь-якому другій будівлі, вам потрібно мати підвісну стелю. Один з блоків даного пристрою приховується до потоку, що дозволяє цьому пристрою вписатися в будь-який інтер'єр. Так як цей тип має спеціальну систему розподілу повітря, з чотирма потоками, це дозволяє повітрям, яке охолоджується, рівномірно розсіюється по приміщенню. Найчастіше їх використовують для охолодження офісів, ресторанів і кафе.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору