Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному припинено діяльність 9 гральних закладів: вилучено 175 системних блоків, інше обладнання

Рівненська область 16-лип, 2017, 11:069 prov 1 039
Прокуратура спільно з іншими правоохоронними органами продовжує боротьбу із гральним бізнесом, який заборонений в Україні.
Зокрема, у період часу з 11 по 13 липня 2017 року за процесуального керівництва Рівненської місцевої прокуратури слідчими Рівненського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області та працівниками управління захисту економіки в Рівненській області ДЗЕ Національної поліції України проведено низку санкціонованих обшуків, за результатами яких викрито та припинено діяльність 9 закладів, які всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» здійснювали незаконну діяльність із надання доступу до азартних ігор з можливістю отримання виграшів.
Підпільні гральні зали діяли в обласному центрі по вулицях Чорновола, Київська, Княгині Ольги, Степана Бандери, Пересопницькій під виглядом розповсюдження лотерей та інтернет-кафе.
Правоохоронці вилучили 175 системних блоків, 168 моніторів, інші комплектуючі. Доказову базу поповнили також вилучені документи, чорнові записи, грошові кошти, ймовірно одержані внаслідок протиправної діяльності.
Зазначені слідчі дії проведено у рамках кримінального провадження, що розслідується за ч.1 ст.203-2 КК України за фактом незаконного зайняття гральним бізнесом. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює Рівненська місцева прокуратура.
Проводяться необхідні слідчі дії з метою встановлення організаторів та інших осіб, причетних до протиправної діяльності, з метою притягнення до передбаченої законом відповідальності.

За матеріалами Рівненської місцевої прокуратури.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору