Рівне:

Створення та просування сайтів

Згорів у вогні

Кримінал 14-кві, 2005, 14:129 prov 1 228
Відчинивши двері спальні, Микола побачив, що вся веранда вже охоплена полум‘ям. Чоловік вирішив прорватися крізь вогонь на вулицю. Однак, поки він намагався відчинити вхідні двері, через сильне задимлення та високу температуру йому стало зле і він втратив свідомість. Ставши свідком цієї жахливої картини Валентина зрозуміла, що порятунок крізь двері вже неможливий.

Тоді вона вибила вікно, вибігла на вулицю і почала кликати на допомогу. Невдовзі на крик жінки прибіг 34-річний сусід Василь. Саме завдяки його допомозі, через вікно палаючого будинку змогли вибратися матір та донька господині. На жаль, господареві будинку вибратися живим із пащі вогню не вдалося. Його тіло з вогнища виніс на вулицю 55-річний Микола. Потім, сміливця-рятувальника з опіками обох рук забрали лікарі “швидкої” в Корецьку центральну райлікарню.

Уже за хвилину на місце пожежі з райцентру прибули корецькі вогнеборці. Щоб повністю приборкати вогняного “звіра”, що надміру “розгулявся”, рятувальникам знадобилоася майже година. В результаті пожежі полум‘я пошкодило дах та перекриття житлового будинку, а також комору і веранду.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору