Рівне:

Створення та просування сайтів

Засудженим провели безкоштовне тестування

Рівненська область 02-сер, 2017, 13:369 prov 791
З метою профілактики та боротьби із інфекційними захворюваннями 01.08.2017 року засуджені, що перебувають на обліку Рівненському міськрайонному відділі з питань пробації за власним бажанням мали змогу пройти безкоштовне швидке тестування на ВІЛ/СНІД.
Дана акція проходила в межах угоди про спеціальну діяльність між Рівненським міськрайонним відділом з питань пробації та Благодійною організацією "Мережа 100 відсотків життя Рівне".
Засудженим провели безкоштовне тестування

Начальник Рівненського міськрайонного відділу з питань пробації Надія Трусік розповідає:
- Значна частина наших підоблікових становлять групу ризику зараження інфекційними захворюваннями та ВІЛ/СНІД. Це й особи, що ведуть бродячий спосіб життя, й нарко- та алкозалежні та й інші. Основним завданням пробації є спонукати правопорушника змінити свій світогляд, таким чином сприяючи зниженню ризику вчинення нам повторного злочину. Одним із способів досягти цього - це пропаганда ведення здорового способу життя.
Відразу по проходженню тесту, особам, що виявили бажання перевірити власне здоров'я, працівники Благодійної організації "Мережа 100 відсотків життя Рівне" провели роз'яснювальну бесіду про методи профілактики розповсюдження ВІЛ/СНІД.

Фахівець відділу
Оксана Богинська.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору