Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 14-кві, 2005, 15:159 prov 1 176
У німця викрали авто!
Увечері 7 квітня невідомі особи незаконно заволоділи автомобілем “БМВ-750”, чорного кольору, що знаходився в дворі будинку №7 по вулиці Дундича. Це авто належить підприємцю з Німеччини. А 9 квітня в обідню пору, поблизу будинку на вулиці Бахарєва у м. Рівне троє невідомих нанесли тілесні ушкодження рівнянину та демонстративно викрали автомобіль марки “Тойота Ленд Крузер”, кольору сірий металік.

Селяни викопують гранати
Нещодавно мешканець села Маринин Березнівського району, на своїй присадибній ділянці, виявив гранату Ф-1 часів ВВВ. Терміново були прийняті захожи зі знешкодження небезпечної знахідки. А мешканець Млинівського району Віталій О., на своєму городі під час проведення весняно-польових робіт викопав снаряд калібру 122 мм часів ВВВ.

Пограбували магазин
У вечірню пору 25-річний Олег, разом із 28-річним Русланом, обидва жителі села Єльно Рокитнівського району, вчинили пограбування магазину в смт. Томашгород, що належить приватному підприємцю. Завдавши тілесні ушкодження продавцю, 24-річний Ніні М., та погрожуючи їй фізичною розправою, забрали з каси виторг 1 тисячу гривень.

“Трамадол” без рецепту…
Під час проведення операції “Генофонд” працівники міліції затримали фармацевта однієї з рівненських аптек, яка без рецепту продала 27-річному киянину сорок капсул сильнодіючого медпрепарату “Трамадол.

ДТП
9 квітня у Володимирецьку центральну райлікарню із струсом головного мозку в стані алкогольного сп’яніння госпіталізували 28-річного Володимира М., жителя с. Степангород. Встановлено, що тілесні ушкодження він отримав, наїхавши на електроопору о 3 годині на автодорозі в с. Сварицевичі Дубровицького району, керуючи мотоциклом “МТ-10”.

О першій години ночі на 292 кілометрі автошляху Київ-Чоп, в с. Синів Гощанського району 37-річний Сергій С., мешканець м. Львів, керуючи автомобілем “БМВ-523”, скоїв наїзд на невідомого пішохода, який раптово вийшов на проїжджу частину дороги. В результаті дорожньо-транспортної пригоди чоловік помер.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору