Рівне:

Створення та просування сайтів

Оштрафували за несвоєчасне подання декларації

Рівненська область 10-жов, 2017, 10:039 prov 1 230
За участі Сарненської місцевої прокуратури Рівненської області судом визнано винною керівника районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією.
Зокрема, прокуратурою виявлено, що посадова особа юридичної особи публічного права без поважних причин несвоєчасно подала декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, чим вчинила правопорушення, передбачені ч.1 ст.172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю) та ч.1 ст.45 Закону України «Про запобігання корупції».
В подальшому, за результатами проведеної перевірки Управлінням захисту економіки у Рівненській області підтверджено факт виявлених прокуратурою порушень, про що складено відповідний протокол про вчинення адміністративного правопорушення.
За результатами судового розгляду справи до винної особи застосовано стягнення у вигляді штрафу в сумі 850 грн.
Рішення суду набрало законної сили.
Також до суду скеровано ще один протокол про вчинення цієї особою адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, у зв’язку з неподанням нею після звільнення з посади декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Матеріали перебувають на розгляді суду.

Прес-служба прокуратури Рівненської області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору