Рівне:

Створення та просування сайтів

Судитимуть слідчого поліції

Рівненська область 18-бер, 2018, 18:269 prov 1 721
За процесуального керівництва прокуратури Рівненської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою працівника правоохоронного органу у вчиненні кримінального правопорушення, що передбачене ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднане із вимаганням).
Слідчими Управління Служби безпеки України в Рівненській області та процесуальним прокурором здобуто докази того, що слідчий Рівненського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області одержав 8500 грн від громадянина за закриття стосовно останнього кримінального провадження.
Корупційну діяльність поліцейського було викрито та припинено правоохоронцями у січні 2018 року одразу після одержання поліцейським неправомірної вигоди.
Прокуратурою області скеровано обвинувальний акт до суду для розгляду по суті.
Довідково: вказаний злочин карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.
Прес-служба прокуратури Рівненської області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору