Рівне:

Створення та просування сайтів

Загинув 5-річний хлопчик

Останні новини 19-травня, 2008, 12:459 Lobanovskiy 1 257
О 19:05 18 травня в селі Біловіж Рокитнівського району в господарстві громадянина Сергія виникла пожежа в господарчій будівлі. Як вдалося з’ясувати працівникам МНС, поцупивши сірники, двоє братів-близнюків Валентин та Ігор на горищі дерев’яної критої очеретом будівлі бавилися на власний розсуд. Від спалаху сірника, солома та сухий очерет миттєво спалахнули. Одному із хлопчаків вдалося крізь полум’я вистрибнути з горища. Часу коли батьки побачили дим вявилося достатньо, щоб сталося непоправне лихо. Дерев’яна будівля згоріла за декіла хвилин, на місці пожежі виявлено тіло Валентина 2003 року народження. Рятувальникам МНС, які подолали відстань в 35 кілометрів від районного центру вдалося врятувати від вогню лише житловий будинок на який встигло поширитись полум’я.
На жаль, вогонь не поділяє свої жертви на дорослих та дітей. Залишаючись на самоті, діти наслідують дорослих та намагаються робити те, чого їм не дозволяють старші. Знаходячись у слабких, невмілих дитячих руках, вогонь легко виходить з під контролю та спричиняє пожежу. Внаслідок дитячих пустощів дітей з вогнем пожежі знищують не лише будинки та квартири, а й часто призводять до загибелі малолітніх. На Рівненщині це вже 4 випадок загибелі юних громадян внаслідок пожеж.
Шановні громадяни! Щоб уникнути біди необхідно неухильно дотримуватись елементарних правил безпеки. Не залишайте дітей без нагляду. Не використовуйте для розпалення пічок легкозаймисті речовини. Не забувайте вимикати електроприлади перед виходом з будинку. Не перевантажуйте електромережу. Роз’яснюйте дітям небезпечність забав з вогнем, бережіть їх життя.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору